Monday, July 6, 2009

fourth of july debacle

Zoizo alweer een lange tijd dat er een update is geweest van mijn kant. En tja, wat verwachten jullie nou. Het is hier 40 graden, elke dag doen we leuke dingen en zitten we met onze mojitos bij het zwembad……dan komt er van schrijven natuurlijk niks terecht.

Oh well, who am i kidding, eigenlijk heb ik tijd zat om zo nu en dan een update te plaatsten, maar heb er gewoon niet altijd zo een zin in, jaja, luie donders ftw….. :D

Maar goed, zaterdag was het fourth of july, dus dat zou een feestdagje worden op de strip. Dus zogezegd hadden we de dag van te voren al afgesproken om snel uit bed te gaan, zodat we heel de zaterdag echt los konden gaan met zuipen en feesten.

Goed, rond de klok van drie zie ik ook weer voor het eerst die dag het zonlicht, en ga ik eens kijken waar de anderen zijn. Na een diepteinterview met yde en jan, kom ik erachter dat Andre ivo heeft afgezet bij “the golden nuggeth” om daar het main event te gaan spelen van die casinoreeks toernooien die daar zijn, en vervolgens heeft Andre zichzelf ingeschreven voor een qualifer in het rio voor het main event. Nice, geen auto dus……

Daarna maar met yde besloten om met een taxi naar het rio te gaan, om daar de auto op te gaan halen. Aangezien we in onze “crib” alleen nog maar koffiemelk en eieren hadden, leek het ons wel een x noodzakelijk om wat boodschappen te doen. Rond vijf zijn we dan eindelijk in het Rio en na een praatje bij Andre krijgen we dan ook de sleutels van de auto mee. Sjip it!!

Uiteraard komen we er nog even achter dat de beste man geen tijd heeft gehad om te gaan tanken vanochtend, dus dat moeten we niet vergeten…..eerst maar naar de walmart. Nadat we boodschappen hadden gedaan nog wel even omgereden naar een tankstation, aangezien het lampje al begon te knipperen. Daar aangekomen weten we natuurlijk bij god niet wat er in moet, en dus besluiten we maar om dit later te gaan doen, en zo gaan we dus weer met lege tank naar huis.

Nadat we eindelijk alle boodschappen thuis hadden gekregen was het al rond de klok van zes denk ik, en vinden we ivo alweer in de luie stoel. Huh, was jij niet dat toernooi spelen in “the nuggeth”, na het same old tilt verhaal van ivo, maken we daar maar op uit, dat mensen niet kunnen wegleggen bij zijn “crazy image” en kon hij het weer niet laten om 4 x per orbit te bluffen voor grote gedeeltes van zijn stack. GG sir, we hadden niet anders van je verwacht.

Maar goed, nadat we allemaal een beetje gesettled zijn op de bank, krijgt de slaap alweer de overhand, en worden er onderhandelingen gestart of we nu nog naar een party gaan of niet.

Conclusie: ivo blijft thuis, jan gooit kop en gaat mee, yde is over na het roken van een peukie, en ondergetekende neemt nog maar een x een douche om zo de slaap te overwinnen. Rond de klok van acht, zitten we dan eindelijk in de auto op zoek naar een party. We waren uitgenodigd voor het everest VIP party in club “pure” in ceaser’s palace en daar ging de auto dus heen.

Naja, heen, heen???? Halverwege komen we er natuurlijk achter dat we nog moesten tanken, en zodoende staan we dus op een druk kruispunt zonder benzine. Vervolgens kunnen yde en ik dus de auto uit om vervolgens in het kutste klimaat wat mogelijk is een auto te gaan aandouwe zodat niet iedereen er tegen aan knalt. Uiteraard rijden op zo een moment de aardige las Vegas cops rustig zwaaiend voorbij om je nog succes te wensen. Tyvm lamdebielen. Nadat de auto in een redelijke safe plaats is beland, half op de stoep op het kruispunt, moeten we nog een oplossing vinden om het krijgen van benzine op deze godvergeten plaats. Dat word dus midden op de weg staan en een taxi aanhoude. Uiteindelijk stopt er dan eindelijk een taxichauffeur en kunnen we op weg naar een benzinestation. Uiteraard begint de man ons te vervelen met het feit dat hij op tilt is, aangezien er nu alleen maar dronken toeristen in Vegas zijn die geen geld hebben voor een taxi. Sir, u think that is tilt….en na een korte vriendelijke uitleg hebben we maar onderling afgesproken dat we met zijn drieën op tilt zijn. Je kan begrijpen dat we eruit zagen als drie man op tilt met een missie.

Aangekomen bij het eerste tankstation, krijgen we te horen dat de jerrycans op zijn, en dat er geen andere mogelijk is om benzine bij onze auto te krijgen, want zoals het meisje achter de balie zei. Sir, that is not allowed, u can’t do it in a other can. If u blow up the station, I will be responsible and I get fired. Oh really?????? Volgens mij ben je dan morsdood hoor, maar alla. Whatever.

Dan maar op zoek naar een tweede tankstation. Daar aangekomen krijgen we dan eindelijk een kannetje mee met een paar liter benzine en zodoende kunnen we weer terug naar de auto. Uiteraard zit er aan die fokking jerrycan geen tuitje, en moeten we wat improviseren met een A4-tje om de benzine erin te krijgen. Uiteraard hangt Andre om de vijf minuten aan de telefoon om een hoongelach uit te storten, zodat onze tiltfactor richting toppunt gaat.

Pffff, eindelijk weer op weg naar die vip party, uiteraard is die everestparty van zeven tot tien, en komen we netjes om tien voor tien aan, doordat we op de strip in een file belanden die evengroot als de strip zelf is. Daar aangekomen zien we een lange rij staan voor pure, en na wat douw- en trekwerk staan we dan eindelijk voor in de rij zodat we eindelijk naar binnen kunnen.

Even nog aan een van die gorillas onze vip-pas laten zien en dan kunnen we eindelijk dat dikverdiende biertje nuttigen in de bar. Whait, what? We can’t go in? Why not???? We’re to late, oh really……ohhhh, we have to go back in the line, and then wait. Yeah right, wat denk je zelf.

Mooi, tiltend lopen we weg van dit debacle, en gaan we op zoek naar drank. Na een kort overleg besluiten we dan maar om wat craps te gaan spelen, om zodoende snel aan wat drank te komen. Uiteraard zijn we na vijf bacos ons potje kwijt wat we gemaakt hadden, en besluiten we maar om wat let it ride te gaan spelen. Om de tien minuten kregen we een nieuw bacootje en dus konden we ons best vermaken met grace en tami als dealsters zijnde aan onze tafel.

Het spel “let it ride”, is pretty simpel. Je plaatst drie bets, en je krijgt drie kaarten, als je paar tienen of hoger hebt, is het shippements en laat je je bet riden, als je niks hebt, kun je 1 bet terug halen en kun je de eerste kaart zien van de twee community cards. Als je dan nog geen pair tienen of hoger hebt, kun je ook je tweede bet terughalen, en speel je dus maar voor 1 bet, die je dan zoizo of kwijt bent, of uitbetaald krijgt, als je wat hit op de laatste kaart. Ik hoop dat ik het een beetje goed uitlegt, want uitleggen op papier ben ik ook geen ster in. Uiteraard krijg je meer uitbetaald hoe hoger je hit. Dus je kan begrijpen als je royalflush oid hebt, ben je rijk.

Uiteraard staan we eerst wat down, maar met de bacootjes stonden we op dat moment dik up. Uiteraard interesseert geld je niks als je dronken bent, en heb ik inmiddels gespot dat er masseuses rondlopen daar. Goed, doe er dan maar eentje, dus al baco drinkend en met me stoel achterstevoren vermaak ik me prima aan de tafel, ditzelfde tafereel gaat nog vier uur zo duur, en ondertussen had ik al 3 massages gehad van 2 verschillende meiden. Met de dealtsters werd het ook steeds gezelliger, en zo nodigen we grace uit voor een nachtelijk skinnydip avontuurtje in onze jacuzzi. Na een paar uur spelen staan we eigenlijk best wat down, en ga ik me al afvragen of ik nog wel geld in me zakken heb om mijn laatste massage te kunnen betalen, aangezien de beste meid al een uur bezig is……:D

Gelukkig kregen we op dat moment op meerdere vlakken een upswing, en zo kon yde een quads tienen noteren, na dit voorval werden we er nog bijna uitgezet, aangezien yde het zo nodig vond om obscene gebaren te maken naar de dealster toe terwijl hij op de stoel was geklommen……Sir, we don’t want to see ur underwear……zo liet de floormanager weten. Dit goed runnen van yde leverde hem 2500$ op, dus lieten we de serveerster maar weer langskomen. 2 baco plz….

Na het goed runnen van yde, wilde ik ook wel een x goed runnen, en zo hitte ik 1 x een fullhouse, wat me wel wat geld opleverde maar de mooiste was nog een flush, waarbij ik gokte om de tweede bet te laten staan, om zo ff die onetimer goed uit te laten betalen. Uiteraard valt de flush op de river, en zo wordende “highfives” en “great succes” weer een feit aan tafel…..dit leverde mij ook 1900$ up, en zo stonden we allebei dik in plus. Het was een mooi schouwspel, jan aan de craptafel, aangezien hij “let it ride” niet zo leuk vond, yde en ik aan de “let it ride” tafel, schreeuwend naar jan dat ie goed moest runnen met ons geld, ondertussen drinkend aan de zoveelste baco, onder het genot van een massage. Serieus, life is good!!!!!!

Rond de klok van negen uur sochtends, zijn we dan uiteindelijk helemaal kapot, en laten we Grace en Tami achter ons. Resultaat: jan +500?, yde plus200? en ik plus 1k-1,5k? aangezien we niet meer wisten hoeveel we meenamen toen we weggingen…..maar ja, iig allemaal in de plus.

Buiten gekomen schijnt dat teringzonnetje al, en springen we gauw de taxi in om naar huis te gaan, na het nemen van een paar paracetamols gaat dan eindelijk het lampje uit…….

Pffff, morgen naar de pokerstars party guys???? :cool:

1 comment:

Angelique said...

Nou nou, wat een verhalen allemaal;) wel leuk om het eens te lezen.

SUcces nog verder en zie je gauw hoop ik als je weer terug ben in NL

DIkke kus