Thursday, May 14, 2009

Vegas update 5:

Nadat we ivo en jan hadden afgezet bij the venitian, waren wij door gereden naar planet Hollywood om daar maar weer eens te kijken. Ik kwam met het lumineuze idee om onze auto bij the flamingo te zetten in de guest parking, volgende x maar wat dichterbij parkeren, aangezien het nog best een eindje was lopen. Voor het eerst wel het idee dat we gewoon echt in fokking Las Vegas zijn. Lopend langs de bekende casinos, zoals Bellagio, Ceasers en Paris.

Nog geen vijf minuten zit ik aan tafel, en het voelt weer als thuis. De dealster vroeg namelijk gelijk: Hey, werent u here like a month ago? Uh, yes, that was me……Ah, ok, welcome back sir…..Jaja, we zijn famous in LV, precies how I like it.

Nivo was weer mooi aan de tafel, maar toch moet je wel wat hitten om dat te kunnen exploiten. In het begin ging het wat moeizaam, maar door wat goede handen, toch nog wat kunnen terugpakken. Net toen we lekker bezig waren aan tafel, kregen we te horen dat de pokerpit om zes uur sochtends dicht zou gaan, aangezien ze de pokertafels opnieuw gingen indelen, en daarom ook de beveiligingscamera’s opnieuw moesten instellen. Waardoor we dus nog maar een half uurtje konden spelen.

Op een gegeven moment zitten we aan tafel, en andre trekt mijn attention aangezien hij begon te kwijlen en wazig voor zicht uit zat te kijken, dus ik volg standaard zijn blik, en waar kom ik op uit. Juist ja, een
heroineverslaafdeuitdegootkomendecrackhoermetklerenaanwateenmeisjevanachtgeneensaankan, en dus was mijn plan simpel, even wat regelen voor andre, tenslotte is dat beter als dat hij hier geil rondloopt 's-nachts terwijl wij slapen zonder de deur dicht. Dus ik sit out en erop af. Jezus, wat een air had die meid, kostte me al fokking veertig dollar om met haar te praten, en dan heb ik geneens wat geregeld voor andre. Resultaat is dus onbevredigend en 40 dollar armer, aangezien praten met een hoer blijkbaar duurder is als een lapdance.......Sorry dre, je zal het zelf moeten regelen in het vervolg.

Dus helaas moesten we vroeger als gepland de anderen ophalen, en zo rond zeven kwamen we thuis weer aan. Maar ja, wat doe je als de meerderheid nog honger heeft zo vroeg op de ochtend, juist ja, dan ga je naar de Macdonald’s . Dus Andre en ivo even gedropt thuis, aangezien die wat thuis gingen klaar maken, en met zijn drieën gingen wij nog even met de auto naar de mac. Yes, hello. We want 3 bigmacs, and u know what, also some nuggets, just for the fun of it.

Whait, what?

Only breakfast stuff? Are u kidding us? Nee dus….. Dus 5 minuten later zitten we gedesillusioneerd naar onze burger te kijken van koekjesdeeg met een vegburger, en onze pannekoeken met stroop en boter. Wat een combo ook…..

Wel weer een voordeel dat ze niet hoorden wat we allemaal zeiden, want dit “eten” was echt te ranzig voor woorden. Jan moesten we ook tegen houden, want die stond alweer bij de balie te verkondingen dat het meisje achter de balie, een smerigggg wijf is a la hans teeuwen.

Daarna maar snel naar huis, en nu eens een x zonder nachtelijke escepades in de jacuzzi met zijn vijven naar bed gegaan. Uh, ik bedoel niet dat we met zijn vijven in 1 bed zijn gaan slapen. Zou geneens gaan in me inloopkast, aangezien ik daar in me eentje al klem lig. Zucht, nog 3 weken, i can do it……

Volgende dag waren we weer mooi rond drie uur smiddags allemaal fris en fruitig, en na het ontbijtritueel van roken, eitje bakken en een redbull dan ons toch maar klaar gemaakt om weer een avondje te gaan pokeren.

Goed, we lijken wel een stel wijven bij elkaar, want eindelijk rond half tien zijn we klaar om weg te gaan. Dus hop in de auto en op naar de strip. Vandaag maar weer eens besloten om met zijn allen naar the venitian te gaan. Je weet hoe het gaat, je wint wat, je verliest wat, en ik mag een nette plus noteren voor vandaag. Ook wel eens lekker in ieder geval. Voor de rest rond half drie nachts weer avond gegeten bij noodle asia. Dat is een lekker restaurant naast de pokerpit, en dus krijgen we dus wel gezond voedsel binnen, aangezien noodles met beef me niet echt ongezond lijkt.

Rond half zes nachts kwamen we weer thuis aan, en eigenlijk bijna direct het bed in gedoken.
Thanx to yde, zijn we er weer rond half drie uit, aangezien hij zoiets heeft van, als ik wakker ben, moet iedereen wakker worden. Uhuh, dat gaat dus mooi niet op next time. U bent gewaarschuwd!!!

Vandaag maar weer eens kijken wat we gaan doen. Misschien gaan we wel een filmpje pakken in Rio, bier zuipen, of pokeren. Tja, al die keuzes…..misschien dat we wel wat kunnen combineren.
Nu eerst maar een ontbijtje laten klaarmaken door iemand als dat gaat lukken, maar ben bang dat ik dat zo zelf moet doen. Ach ja, anders pak ik wel een paar choco pops.

Voor de rest gister mezelf ook nog geplaatst voor een WSOP main event qualifer van 650$ op pokerstars, en aangezien yde en ivo zich ook al geplaatst hebben, gaan we die zondag alvast even binnen koppen. Wel een mooi toernooi, met 25 tickets guaranteed voor het main event, en dus hebben we dus een redelijke kans om een ticket te shippen. Ach, wat lul ik nou, maandag heb ik dat ticket binnen, en staat er op pi een topic voor backers. Je kunt natuurlijk al wel aangeven als je %-ten wilt, aangezien ik maar 163% verkoop.

Tot de next update…….

2 comments:

Unknown said...

Hey Maatje...geniet , geniet geniet, je bent zomaar 40.....suc7 met je poker

pokercrapp said...

Doe eens bijwerken joh, hoe ging het met die $1k NL?