Thursday, June 18, 2009

Vegas update 7

God, en dan zitten we alweer 2 weken in Vegas. Wat gaat de tijd tot nu toe nog redelijk snel. Dit komt zoizo door het feit dat we vaak hetzelfde doen. En dat is uitslapen en vervolgens pokeren in een casino. Tijd om eens wat leuks te gaan doen!!

Maandagavond, tijd voor een dag zonder poker. We hadden zondagavond al een meeting gehad over wat we nu eens zullen gaan doen in the city met onbegrensde mogelijkheden. Ok, dit kostte ons meer moeite dan gepland, aangezien ivo moest schijten en yde naar bed wilde. Toen toch maar afgesproken dat we iig wat gaan drinken, en dan morgen wel even gaan kijken wat we gaan doen.

Boooommmmm, next day.

Netjes wakker rond de klok van 2 probably, en nog steeds is er een onenigheid van wat we nu gaan doen. Ik wilde wel bowlen en beerpong spelen, ivo wilde karten, yde loopt al heel de fokking week te zeiken dat ie naar de film wilde, en Andre en jan kon het geen bal schelen. Goed, dan maar kaartje trekken wie er mag kiezen.

Uiteraard runt iedereen zoals het moet zijn, en yde krijgt precies nu een upswing door met een schoppen vrouw van ivo zijn harten vrouw te winnen. Great, alles wat we gaan doen is goed, behalve naar een film gaan met zijn allen.

Jan besluit spontaan om niet mee te gaan, met als slappe excuus dat ie geen kleren meer had om aan te doen. Mijn opinion, hij schaamt zich om met zijn herpes op zijn lip in het openbaar te gaan. Ik kan de beste man best begrijpen.

Aangekomen in het Palms, besluiten we om naar de film Angels and Demons te gaan. Dit is een verfilming van het boek het Bernini mystery van Dan Brown. Voor me gevoel duurde de film ook een paar uur, en zo werd ik op een gegeven moment ook wakker gemaakt door ivo en yde tijdens de film. Daarna masterlijk mezelf zo gesettled dat ze niet konden zien dat ik even een powernapje deed en zo werd ik dus wakker toen de aftiteling in beeld was en de lichten aan gingen. Grmpf, nog best kut dat ik nu het einde heb gemist. Oh well, ik heb gelukkig het boek gelezen.

Daarna voor het eerst weer op een wolvenkast gespeeld, we deden om en om, en boooommmmmm, mark drukt even bij zijn laatste druk 28.500 punten. Ship it, in de plus op de wolvenkast, zover in Vegas.

Daarna besloten we toch maar om nog even een paar orbits te gaan spelen in de aftandse poker.room van de Palms. Ivo en Andre namen plaats aan de enige 1-3 NL tafel, en yde en ik besluiten om plaats te nemen aan de enige 2/4 limit tafel, zodat we lekker bacootjes kunnen drinken.

Na deze sessie ook gelijk besloten dat we nooit meer limit gaan spelen, of ik moet weer eens willen zuipen en pokeren tegelijk, want omg, wat spelen die gasten slecht maar uiteraard hitten ze goed vandaag. Zo kreeg ik in een paar uur (ja, paar uur idd, want als je eenmaal zit te pokeren, dan blijf je ook zitten) AA, KK, en QQ, en alles werd gekraakt. Wel een paar leuke potten tegen yde gespeeld, zo deden wij altijd een straddle en een re-blind-straddle. Waarom?, gewoon, omdat het kan!

1 hand was nog wel leuk vs yde, en de man ging hierna op een masterlijke tilt. Helaas voor mij zat ik in armbereik van hem, en moest de security tussenbeide komen. Raised pot, ik flop met mijn Q8 toppair op een Q67, en tussen mij en yde bestaat nu een raisewar. Turn een 8, en we raisen nog maar een x-tje, river is een blank, en ik bet nog maar eens uit. Yde called, en ik show een acht, hij showed vervolgens Q9, en na 1 minuut naar zijn hand te kijken en ondertussen SICK, OMG, DONK en weet ik veel wat voor dingen ik er nog uitschreeuwde, toch maar mijn Queen kicker te laten zien. Instatilt voor yde. Rest was daarna een formaliteit obv.

Na een paar uur gespeeld te hebben, toch maar besloten om hier nooit meer te gaan pokeren, aangezien iedereen op tilt ging leek het wel door de schrale poker.room. LEES: we stonden allemaal achter in de game.

Toen was het alweer rond vier i think?? En we besloten maar om naar de gold coast te gaan om daar eens een bowltje te leggen ipv het zogezegde kaartje. Eerste game een lousy 95 denk ik ofzo, en de tweede x besluiten ivo en ik maar een bet erop te zetten. Goed, ongeveer toen we op de helft zaten van de bet, kreeg ik opeens een tiltgevoel in me lichaam, aangezien ik 1 pin omgooide. En zo gooide ik een keertje met al mijn kracht die ik in me had op dat moment. Wat resulteerde in drie lachende jongens achter me, terwijl ik met een verdraaide knie in de goot lig op de baan. ^%$$%@&^^&*()($%#^*^*

Wat een ******zooi zeg, me knie naar de klote, me bet verloren met ivo, en puntje bij paaltje, iedereen kan erom lachen except me. En meestal wil ik wel meelachen als er wat te lachen valt. Dat word dus geen bowlen meer voorlopig. Lifetime bowling tilt ftw.

Daarna dus laat thuis, aangezien we na dit voorvalletje maar naar huis gingen. Daarna lekker slapen voor de meeste, alleen niet voor mij, aangezien ik telkens wakker werd van de pijn. Great, ook dat nog erbij.

Dag erna waren we dus allen niet zo fit, dus besloten we maar om nog een dagje te chillen, plan was nu al redelijk snel gemaakt. En we besloten om maar eens risk te gaan spelen, die Andre voor zijn verjaardag had gekregen van ons. Alleen ivo besloot om niet mee te doen, aangezien hij wat online zat te klikken en zo gingen we met zijn vieren strijden voor world domination.
Ik heb werkelijk nog nooit zo een brute risk gespeeld. Denk dat iedereen elkaar wel van alles heeft toegewenst, en dit meerdere malen per beurt. Deals werden gemaakt, en deals maken tussen pokerspelers werkt blijkbaar niet. Backstabbing was normale gang van zaken, en zo werd het nog een heftige strijd. We hebben hier nog wel wat mooie filmpjes van die Andre nog terzijnertijd nog een x online gaat knallen. Doel van het spelletje, win drie opdrachten en hou je eigen capital.

Na eerst de Australiƫ nit Andre uitgeschakeld te hebben, word het tijd voor jan om het speelveld te verlaten na een kamikaze actie van mij, en zo is de headsup een feit. Daarna kon yde makkelijk de laatste opdracht vervullen (conquer asia) en hoefde hij alleen nog maar zijn main capital in te nemen waar ik stond opgesteld met heel mijn leger. Uiteraard verneukt hij dit al gelijk in de eerste beurt, en nu had ik dus 1 kans om in 1 beurt Yde van heel de wereld te vegen. Nog nooit zo vaak een zes gegooid, en na een uurtje wat heads up te dobbelen, had ook yde geen 1 legertje meer staan op het speelveld. Dus het is gewoon na fokking 12 uur risk nog een remise ook. Naja, op zich wel een mooi resultaat, aangezien yde en ik samen speelde in het begin, omdat de nit met mr.herpes ging samen werken.

Eigen schuld, dikke bult.

Nu eindelijk slapen en dan vanavond maar eens in de wynn kijken met zijn allen, om toch maar weer eens wat serieus te gaan grinden.

Keep u guys updated……

Ps. Filmpjes en foto’s gaat andre voor zorgen!!!!

No comments: